lauantai 3. toukokuuta 2008

Vaakapeitot Charity blankets


Viimeistelin toisen peittoni vappuna ja pesin sen eilen, tänään sitten hauskuutin naapureitani ja kävin ottamassa kuvat pyykkinarulla. Vasemmanpuoleinen keltainen peitto valmistui Tilkkujen yönä, se oli jo osittain koottu ja etsin siihen lisää samansävyisiä paloja. Peitto on koottu ompelemalla ja virkkasin sen reunaan kiinteitä silmukoita (en saanut rapuvirkkausta onnistumaan). Oikeanpuoleinen kirjava peitto on koottu eri taktiikalla, etsin ensin 35 samankokoista palaa ja sitten pelasin hiukan palapeliä ennen palojen yhteenvirkkausta. Jos joskus haen saksalaiseen sukkalankainsinöörikouluun voin varmaan välttää pääsykokeet tämän peiton kuvan esittämällä. Kiitokset kaikille näihin peittoihin tilkkuja tehneille.

I finished my second charity blanket on Mayday and washed it yesterday. In the morning I made my neighbours laugh by taking pictures outdoors. Blanket on the left (yellow one) was finished at Charity event and someone had started sewing pieces together I just added some more. Pieces have been sew together and I have crocheted the edge. Blanket on the right has been together with different tactic, I chose 35 pieces with similar dimensions and I played puzzle with the pieces. I have crocheted pieces together.
Posted by Picasa

5 kommenttia:

san kirjoitti...

Alkuosa kokoamisesta oli mun tekemä. Hienoa, että ihana kettutilkku pääsi noin komeaan ja aurinkoiseen peittoon!

Taija K kirjoitti...

Ihania peittoja, etenkin se keltainen. Miekin tahon, vaan kuka kumma sen kokoaisi, jos saisinkin tilkut aikaan? Ajattelin siis ihan itselleni tuollaista. 7 veljestä on kyllä riittämiin pariinkin peittoon..

Vilijaanan Villaklinikka kirjoitti...

Heips! Tahtoisin tuon Haaviston kirjasen myös, saakos sun kautta sitä tilata kun en tuohon kerhoon halua liittyä? ;) Ilmoita ennenkuin tilaat sillä kysyin tuolta toiseltakin ehdokkaalta Ilun blogista. Asun lähellä Helsinkiä joten kätevintä ehkä jos asut lähellä? Toki posti kulkee, kusti polkee... :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

Kyselylomakkeeseen


Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen

Helminalle kirjoitti...

Tosi ihanat peitot, etenkin tuo aurinkoisen keltainen! Oikea hyvänmielen peitto :).

 
design by suckmylolly.com