perjantai 1. elokuuta 2008

Heinäkuun sukat Socks in July

Heinäkuu on ohi ja se on mennyt pääosin kehräten, lomaillen ja töitä tehden. Nyt olen reissussa eli tämä posti on kirjoitettu jo aikaisemmin. Neulominen on ollut vähäisempää; yhdet sukat valmistuivat heinäkuussa ja toiset reissun aikana.


July is now ended and I spent it by spinning, working and having holiday. Now I'm not at home so I have written this post earlier. My knitting has been limited, I have finished only one pair of socks and another pair while I'm not at home.


Ruskeat sukat ovat Sukankutojien viisiottelun kolmannet sukat, malli on nimeltään Rattlesnake Creek Socks. Melko samankaltainen tuo on kuin Log Cabin Socks, mutta lanka on ohutta ja silmukoita siitä syystä enemmän. Kohtuullisen nopea tuota oli neuloa kunhan ajatus pysyy kasassa. Koko on omaan jalkaa sopiva.

Brown socks are Sock Knitters Pentathlon socks number three, pattern is called Rattlesnake Creek Sock. It's quite much the same than Log Cabin Socks but it's knitted with fingering weight yarn and more stitches. It was quite quick to knit if you be careful and don't do an mistakes. These socks fit to my feet.


Violetit sukat ovat toukokuun (luit aivan oikein) RSC-sukat, jotka ovat edistyneet hitaasti. Malli on taattua Yarnissimaa ja se vaatii ajoittain melkoisesti keskittymistä, joten näitäkin on välillä purettu. Aion tehdä sukistani ohjeen kuvien mukaiset eli kohtuullisen pitkävartiset, ettei lankaa jää yli, sillä en halua violettia jämälankaa.

Violet socks are from RSC's May packet which have progressed very slowly. Pattern is made by Yarnissima and it needs quite much concentration from time to time so I have been frogging these socks too. I'm going to knit these socks as long as they are in pattern pictures (pattern is written for shorter socks) so that I won't have any leftovers.


Ps. varmuuden vuoksi otin reissuun mukaan hiukan enemmän sukkalankaa ettei vaan lopu hommat kesken.

Ps. I took an extra skein of sock yarn with me.0 kommenttia:

 
design by suckmylolly.com