tiistai 12. elokuuta 2008

Postia kaksinverroin Double post packets

Aamulla katselin telkkaria kaikessa rauhassa ennen kampaajalle lähtöä kun postimies tipautti postit ja survoipa vielä maksikirjeenkin luukusta. Paketissa oli viime viikolla KnittingZonesta tilaamani langat ja pyöröt. Ensi kuun Sockdowniin piti olla oranssia lankaa, joten ostin sellaista. Lanka on Panda Silkiä (52 % bambua 43 % villaa ja 5 % kampasilkkiä). Langassa on kaunis kiilto ja se tuntuu miellyttävältä.

In the morning I watched TV and waited my hair dresser appointment when postman dropped my posts and pushed a small packet through post slot. There was my Knitting Zone order in a packet, some new circulars and sock yarn. Next Sockdown calls for orange socks so I have to buy some orange yarn. My choice was Panda Silk (52% bamboo, 43 % wool and 5 % combed silk). Yarn feels smooth and it have some shine in it.


Kun sitten lankaa päätin tilata päätin ostaa parin aikaisemmin saamalleni Koigulle. En osaa sanoa miten siinä pääsi käymään näin hassusti, mutta jostain syystä olin tilannut violettia lankaa. Kuvittelin tilaavani ruskeaa lankaa pariksi tuolle kirjavalle, mutta paketista löytyi kirkkaan violettia. Vika on todennäköisimmin ihan oma, olen katsonut värin huolimattomasti ja tulkinnut kuvaa väärin. Eli en vieläkään saa Koigu-sukkia, sillä en minä nyt voi noita kahta väriä samoihin sukkiin laittaa. 

When I made my order (less than week ago) I decided to buy a pair for my Koigu yarn. I can't tell how it happen but I managed to get violet yarn. I was ordering dark brown yarn to contrast nicely with my older Koigu and I got some violet. I'm quite sure that it's my own mistake, I have watched color in poor light or made mistake in my order. Now I need more Koigu to make two pairs of socks.
Kun sitten paketti oli avattu kipitin kampaajalle teettämään työtukkaa, nyt on taas tukka siisti. Tulin kaupan kautta kotiin ja laiskottelin sohvalla ennen iltapäivän jumppaa, kun sitten lopulta nostin ne loputkin postit lattialta. Lehden (ja laskujen) lisäksi olin saanut pakettikortin. Niinpä sitten otin pakettikortin mukaan jumppaan ja kävelin sieltä postin kautta kotiin. Paketissa oli viime viikolla tilaamani värttinä, kyllä minun nyt kelpaa. Värttinä tuli Suomeen tosi nopeasti, se oli postitettu 9. päivä ja nyt se on jo minulla. Niin pieni ja kaunis, toimiikin kuin unelma. Täytyy varmaan hiukan värttinöidä tänään. 

When my packet was opened I ran to the hair dresser to have my hair dyed and cut, now I have my hair ready for working. I came hope via food store and just waited for my Kinesis lesson when I remembered to check other mails too and I've got a notice for packet (and some bills and magazine). After Kinesis I walked to the post office to pick my packet and I got new spindle. I ordered it last week and it has been posted on 9th August (First Class Mail) and now it's already here. It's so small and beautiful; and it spins well. I'm a lucky girl. I have to spindle something tonight.Onhan tuo aivan erikokoinen kuin vanha Louet.

It's quite much smaller than my old Louet. 

2 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Oi, tuommoinen söpöliini värttinä minun olisi ehkä melkein pakko saada ;)

Hanna kirjoitti...

Se pyörii kuin unelma ja palvelu oli todella loistavaa tuossa kaupassa, jos siis värttinää olet vailla niin suosittelen.

 
design by suckmylolly.com