tiistai 26. elokuuta 2008

Takki valmiina Sweater finished

Sain takin pois puikoilta aivan äskettäin, en jaksanut eilen illalla päätellä takkia. Napit ja viimeistely tuosta puuttuvat, mutta ennen uudelle omistajalleen menoa laitan ne paikoilleen. Olen suunnitellut tekeväni settiin vielä tossut ja lakin, saa nähdä riittääkö jäljellä oleva lanka.


I finished sweater few minutes ago I was too tired to bind off yesterday. I have to buy some buttons for sweater and finish sweater before I give this away, luckily new owner is not born yet.  I'm going to knit bonnet and booties to make this outfit complete. I hope I have enough yarn left.
Posti toi tänään IKn ja kuitukerhopaketin.

I got my IK and fiber club packet today.

3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Oi miten suloinen! :)

kio kirjoitti...

tosi nätti!

Hanna kirjoitti...

Takki oli mukava ja nopea neulottava niin ja lopputulos on enemmän kuin suloinen, näitähän voisi tehdä lisää. Takin saa valmiiksi parissa illassa ja lankaakin menee vain hitunen, eikä työ ole painava mukana kannettava, täydellinen työmatkakäsityö siis.

Koska en tunne ketään takkiin sopivaa, eikä sellaisia ole lähipiiriin tulossa taidan jättää lisätakkien kutomisen väliin. Olisihan se vähän hassua, jos minulla olisi kaapillinen vauvan villatakkeja, laatikollinen sukkia ei vaikuta yhtään niin sekopäiseltä.

 
design by suckmylolly.com