sunnuntai 28. lokakuuta 2007

Huolimaton neuloja Careless knitter


Olin eilen iltapäivällä ja illalla neulomassa Vaaka-tilkkuja Nukke- ja apupuputalkoissa. Paikalla oli tuttuja neulojia ja aivan uusia nukentekijätuttavuuksia. Kiitos emännälle järjestelyistä, tulen ehdottomasti mukaan myös helmikuisiin talkoisiin. Sain valmiiksi kaksi tilkkua (ensi vuoden tilkkunopeuskisaan tarvitaan siis vielä lisä harjoitusta) ja aloitin kolmannen. Aamulla sitten neuloin tilkkuani Late Lammasta odotellessa, kunnes huomasin, että olen tehnyt laskuvirheen ensimmäisellä kerroksella. Tilkku päätyy siis purkuun, sillä tuosta ei tule neliötä millään.

Yesterday I was at charity workshop and knitted two blocks for blankets. I started the third one and knitted it today while waiting for Shaun the Sheep to start then I noticed that I had made a mistake when I counted stitches so I have to frog it.


Kun sitten huolimattomuudesta puhutaan niin tämä neuloja on tolkuttoman huolimaton (ja epäsiisti). Sain siis torstaina Sny-paketin, samana päivänä postimies oli jättänyt minulle lapun saapuvasta paketista ja paketti ei voi olla kuin ulkomaan salaiselta ystävältä. Löysin kortin vasta tänään, kun siivotessani nostin lukematonta lehteä ja kortti putosi lattialle. Kyllä nyt hävettää, paketti ei olekaan ollut lontoolaisessa varastossa vaan ihan tuossa lähipostissa. Käyn hakemassa sen huomenna, mutta kuvaaminen ja blogaaminen jäävät tiistaille, sillä huomisillaksi on muuta ohjelmaa.


And speaking of carelessness I really am a careless person. I got my Finnish secret pal packet on Thursday and the same day postman had left me a notice for a parcel I'm quite sure that parcel is from my International secret pal. I found the notice today while I was doing some organizing at home and I picked up an unread newspaper, notice just fell to the floor. I really feel ashamed; packet is not in a warehouse in London it is in local post office. I definitely will pick it up tomorrow after work but I won't be at home early enough to photograph and blog about it.
Posted by Picasa

2 kommenttia:

pohjis kirjoitti...

Joo, olen tulossa, ja vielä uskoakseni ihan silloin puolelta, ainakin toivottavasti.... Iso kiitos jo näin etukäteen. :)

Hanna kirjoitti...

Sitten pakkaan kirjat kassiin.

 
design by suckmylolly.com