lauantai 27. lokakuuta 2007

Silkkiä snyltä Silk from Finnish secret pal


Mietin jo alkuviikosta, että tällä viikolla varmaankin saan salaista postia, alkaahan kuukausi olla jo lopuillaan. Torstaina tulin kotiin, avasin kotioven ja huomasin postimiehen pudottaneen minulle kauniin ruusukuoren. Hetken kuorta hypisteltyäni ja ravisteltuani, päätin ruokkia kissan ja riisua takin. Kun sitten ruoka oli kupissa, kissaa silitetty ja takki naulakossa oli aika raottaa kuorta. Avattuani kuoren silittelin aivan ihania silkkilankoja ja luin mukana tulleen kortin. Lanka on pehmeää, kovasti olen jo miettinyt mitä siitä tekisin. KIITOS Salainen ystäväni! Vielä on yksi kuukausi jäljellä, sitten saan tietää kuka on lähettänyt minulle toinen toistaan ihanampia yllätyksiä syksyn aikana. Ulkomaan salaisen ystävän paketti on jäänyt postilakon ansiosta jumiin varastoon, mutta minä odottelen rauhallisin mielin, kyllä se sieltä vielä tulee.

October is nearly over so at the beginning of this week I was quite sure that I will have some secret post this week. On Thursday I came home, when I opened the door I found a envelope with rose pattern on the floor. I weighted envelope on my hands and shook it lightly but then I decided to feed the cat and undress my coat. After feeding and cuddling the cat and undressing my coat I opened the envelope. There were two beautiful skeins of Debbie Bliss Pure Silk and card in the envelope. Yarn is so soft. THANK YOU my Finnish secret pal! There is only one month left until I know who has been spoiling me with such a wonderful yarns this autumn. Packet from my International secret pal is in warehouse because of postal strike but waiting for it very peacefully someday it arrives.


Viime aikoina olen neulonut salaisia hommia, joten kuvia tuotoksista ei ole tarjolla, itse asiassa unohdin kuvata viimeisimmän valmistuneen tuossa alkuviikosta ja nyt se on jo matkalla. Tänään iltapäivällä lähden Apupupu-, nukke- ja tilkku-talkoisiin tilkkuja kutomaan.

I have been knitting very secret things lately so there is nothing to show you. Actually I didn't remember to take pictures of my latest fo and now it's on way to someone.

Posted by Picasa

2 kommenttia:

Salainen Neuleystäväsi kirjoitti...

Toivottavasti lanka oli mieluista :) Ajattelin keskittyä olennaiseen eli lankaan, budjetti meni huimasti yli mut ei sen ole väliä :) Ajattelin että yksi kerä olisi ollut liian vähän ja todennäköisesti kahdesta saa tehtyä jotain järkevää :)
Viimeinen paketti on jo suunnitteilla, mut palaan asiaan ensikuussa! Oikein ihanaa syksyn jatkoa sinulle ystäväni :)

Hanna kirjoitti...

Minusta on ehdomasti mukavampi saada vain lankaa kuin paljon suklaata ja muuta ylimääräistä. Lanka on todella ihanaa, kunhan saan tuon salaisen projektin ja parit joulusukat valmiiksi voin keskittyä tekemään siitä itselleni huivin. Suurkiitokset sinulle!

 
design by suckmylolly.com