maanantai 8. lokakuuta 2007

Unelmien työpäivä Workday of dreams


Tänään oli töissä ihanan hiljaista, kuinka monta kertaa olenkaan juossut ja tehnyt kymmentä hommaa yhtäaikaa. Nautin rauhallisesta päivästä teetä juoden, Ravelryä ja blogeja selaten ja sukkaa kutoen. Ja ettette nyt luule, että olen ihan turha nainen niin voin kertoa tehneeni kaikki työnikin yhden sukan mallikuvion lisäksi.

It was very quiet at work today, how many times have I done dozen things at the same time and hurried. I enjoyed my peaceful day by drinking tea, browsing in Ravelry and aroung blogs and knitting sock. I also did all works I had to do today with one pattern repeat of a new sock.

En vain ole ihan varma onko tuo tekeillä oleva sukka (Rainbow socks Magknitsistä) mieleinen vai tekisinkö tuosta langasta sittenkin jotain muuta. Kantapäätä tuohon pitäisi aloitella...

I'm not sure if the sock I started yesterday (Rainbow socks from Magknits) is something I like or should I use this yarn for some other pattern. I'm starting a heel to this sock...

6 kommenttia:

Lankavuori kirjoitti...

Kuulostaa todelliselta Unelmalta :)

KaraMelli kirjoitti...

No ei ole turhaa! Kyllä tiedän itsekin, että välillä on niin kiire, että meinaa tukka lähteä päästä ja happi loppua. Tärkeintä on, että velvollisuudet tulee hoidettua ja loppu on sitten pelkkää plussaa. Nykyisin tuijotetaan ihan liikaa siihen, että koko ajan pitäisi olla sikakiire. Mielestäni työn rytmitys on tärkeämpää. Onnittelut siitä, että ainakin nyt onnistuit siinä!

Ai niin, hyvä kun muistutit noista sukista. Olin itsekin ajatellut niiden tekemistä.

maijamirjami kirjoitti...

Hyvältä näyttävät nuo sukat mun mielestäni, en purkaisi.

Nic kirjoitti...

I really like these, the stripes are more subtle than the one in MagnKnits. What yarn is it?

Hanna kirjoitti...

Yarn is Trekking XXL in colour 5.

Dominique kirjoitti...

Very nice socks Hanna! I have them in my queue also, hope to start them someday ! Too many projects, I am afraid !

 
design by suckmylolly.com