keskiviikko 15. elokuuta 2007

Mystery Stole

Tänään on jännä päivä, SP11-parin tiedot tulevat sähköpostiin hetkenä minä hyvänsä. Sitten pitääkin hetimiten aloittaa ensimmäisen paketin valmistelu.

I'm waiting for information about my SP11 pair it should be here today, I 'm checking my email regulary.

Neuloin eilen taas Mystery Stolen viitosvihjettä, kun aamu oli kohtalaisen valoisa päätin kuvata edistymiseni. Nämä taitavat olla ensimmäisiä kuvta, jotka tuosta työstä julkaisen. Salamalla otetusta kuvasta näkee helmet hyvin. En pingottanut työtä, valmiina sitten.

Yesterday I knitted clue 5 of Mystery Stole and because there was enough light in the morning I took some photos of it. I think these are the first published pictures of my progress. In first picture I used flash so beads are visible. I didn't block it yet I do it when it is finished.


Eilinen neulonta päättyi, kun lanka ei enää suostunut tulemaan kerältä kauniisti. Tänään ohjelmassa on myös sotkun selvittäminen langan uudelleen keriminen.
I couldn't knit more yesterday because my yarn get tangled. I have to solve it and wind it again today.Heti kun levitin työn, saapui työnjohto paikalle (yli puolessa kuvista kissa on mukana ja kuvia otin runsaanlaisesti). Oli sitä mieltä, että lanka on sopivan pehmeää nukkuma-alustaksi ja puikotkin maistuvat hyvälle. Saan kuulemma jatkaa työtä, kunhan työnjohdon silityksestä huolehditaan.
As soon as I layed out my stole supervision of work arrived. He said that it was soft enough to sleep on and needles taste good. I can continue my work if he is cuddled propely.Kissa ja huivi ovat tällä hetkellä yhtä pitkiä, pitäisiköhän minun kastella ja pingottaa tuo kissa hartiahuiviksi.
Cat is as long as my stole. Probably I should soak and block him to get new stole.

Posted by Picasa

6 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Voi kun hän on suloinen! Siis se elävä olio noissa kuvissa, vaikkei MS3:ssakaan mitään vikaa ole :). Omani (siis MS3) on tällä hetkellä heitetty nurkkaan. Siitä on tulossa mun makuun liian pieni ja taitaa mennä purkuun. Etkös sinäkin tehnyt/ tai ollut ainakin aikeissa tehdä huivia yksinkertaisesta merinosilkistä? Millä puikkokoolla teet?

Hanna kirjoitti...

Minä päädyin sittenkin tekemään sen kaksinkertaisesta, puikot ovat 3,75 mm.

muoriska kirjoitti...

Ihana tarkastaja.. ja miksi pingoittaa.. siinä on ihan passeli stoola, kunhan vähän kouluttaa :)

Katja kirjoitti...

Hei: Osallistuin myös SP 11 ja kun sinulla on jo edelliseltä kierrokselta kokemusta niin kysynkin, että laitoitko lähettäjän tietoihin mitä? Kuitenkin jos ulkomaille lähettää niin eihän sitä tiedä jos paketti vaikka ei löytäisikään vastaanottajalle.. Kiitos jo etukäteen.

Hanna kirjoitti...

Laitoin nimeksi Secret Pal ja käytin omaa osoitettani, nyt olen miettinyt josko käyttäisin jonkun toisen (äidin tai siskon) osoitetta. Työosoitetta en oikein voi käyttää, mutta sekin voisi olla yksi mahdollisuus.

villasukka kirjoitti...

Söpöläinen! Tuohon SP:n laitoin ihan oman nimeni ja osoitteeni. Koska blogi ei ole omalla nimellä enkä laittanut blogin nimeä mihinkään, ei ystäväni saanut minua liian aikaisin selville. Suomalaisiahan on tällakin kertaa mukana kiva, iso joukko!

 
design by suckmylolly.com