tiistai 14. elokuuta 2007

Tilkkutehtailua Knitting blocks for blankets

Posted by Picasa
Eilinen iltapäivä meni Tuntematonta sotilasta kuunnelleen ja tilkkuja kutoen, päivän saldo oli kolme tilkkua. Paksusta langasta ja isoilla puikoilla niitä saa nopeammin valmiiksi. Olen hyödyntänyt sukkalankojen jämiä tähän hommaan, siksi tilkkuni ovat kirjavia. Aamupäivällä olin reipas; pesin lakanat, kävin kaupassa, postitin blogiarpajaispalkinnot ja luovutin verta. Opin, että nettiin voi laittaa itselleen muistutuksen edellisestä kerrasta niin ei tarvitse nolona soittaa ja kysyä milloin voin taas tulla. Äänikirjaa kuunnellessa keksin jo mitä toivon joulupukilta maailmanrauhan lisäksi.

I knitted blocks for blankets and listened Unknown soldier yesterday afternoon, I got three blocks ready. I learned that if you use thicker yarn and needles you get your blocks finished quicker. I have used sockyarn leftovers for this project. In the morning I did some laundry, bought some food, posted blograffle prizes and donated blood. While listening audiobook I found out what I want as Christmaspresent along with peace to the world.

Dominique, Rabbits are helping bunnies for Finnish Red Cross they are like Traumateddy in Australia.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko tarkoitus, että muistutus linkkiä painamalla tulee näkyviin welho-sähköpostiosoitteesi?
Minna

Marja V kirjoitti...

Kiitos arpajaispalkintopaketista! Se tuli tänään perille.

Terhi kirjoitti...

Tuohan on kätevä tuo Veripalvelun muistutus. Minä olen tähän asti laskenut vähän miten sattuu että koska saan luovuttaa.

Hanna kirjoitti...

Minä en eilen edes muistanut milloin kävin viimeksi ja jouduin soittamaan. Nyt laitoin itselleni muistutuksen, tarkoitus olisi pitää hiukan enemmän väliä tällä kertaa.

 
design by suckmylolly.com